Results 1 to 4 of 4

Thread: ES top menu - 'What's New' not working

  1. #1

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Falkirk Scotland UK
    Posts
    1,487
    Post Thanks / Like

    ES top menu - 'What's New' not working

    Hi Alastair, from the ES top menu, What's New only brings up the Canadian section.

    This has been 'iffy' for some time, shows does not show.

    Today it has never shown what is new on ES.

    Perhaps it has come out in sympathy for you.

    Ranald

  2. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    695
    Post Thanks / Like

    Re: ES top menu - 'What's New' not working

    Works OK for me Ranald.
    Sandy

  3. #3

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Falkirk Scotland UK
    Posts
    1,487
    Post Thanks / Like

    Re: ES top menu - 'What's New' not working

    Thanks for that Sandy, must be my computer that does not like it....

    I just go to the 'Newsletter' link, and select the most recent date. Ah me...

    Ranald
    Last edited by Ranald; 9th December 2013 at 05:13.

  4. #4

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Chatham, Ontario, Canada
    Posts
    4,259
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    2

    Re: ES top menu - 'What's New' not working

    Actually we do have a problem with it and I'm hoping we'll have it fixed by tomorrow. There is a program that converts an rss feed to web page display but we use a third party site to do the conversion. That site has gone down and hence the problem. I have been given a solution to this and am now just waiting for Steve to install it on our server.

    If you use an rss reader in your browser it will display but if you are just using the basic browser that's where the problem lies.

    Alastair

    Alastair

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •